Topp Logo


Forside
Om bakken
Bilder
Vakt info
Kontakter
Bli medlem
Vaktlister
Regler i bakken


Nyhetslinker
Aftenposten
Dagbladet
Nettavisen
VG

Søketjenester
Google
Søk med Kvasiryahoo! Norge
Klikk her!

Diverse linker
Åpningstider:


Onsdag:            18.00 - 21.00
Lørdag:             11.00 - 17.00
Søndag:             11.00 - 17.00
Priser:
Dagskort,    onsdag         30.kr
Dagskort,     lørdag         50.kr
Dagskort,     søndag        50.kr
Enkelttur alle dager,           5.kr
Sesongkort,                   200.kr
Hjelm er påbudt for de som er 16 år eller yngre. Alvorlige hodeskader er svært utbredt i alpinanlegg. Så vi anbefaler alle til å bruke hjelm. Vi har noen få hjelmer til utlån.
 Hjelmpåbud i bakken.
Fangreimer til blades og snowboards er påbudt.
______
____________
______
Slik kommer du til Jerikobakken.

 

      

 

Trafikanten

 

Via kollektivtrafikk:
Bakken ligger 200 meter fra Lindeberg T-banestasjon. T-bane linje 2. Du kan ta buss nr 25 eller 79. Ta til venstre i det du kommer ut av T-bane
stasjonen. Da ser du straks bakken. Rutetider får du ved å klikke på linken under.
Med bil:
Ta av fra E6 mot Øvre Lindeberg. Kjør forbi JET og Rimi og fortsett bort til Jeriko skole eller Lindeberg senter. Parkering kan være et problem. Se parkeringsskilter.

 

________________________________

 

________________________________

 

Litt om bakken.
Jerikobakken er en slalåmbakke på Lindeberg i Oslo. Den har moderat høydeforskjell (190 m lang) og passer nok best for barn og unge. Bakken ligger midt i boligområdet med kjempefine akemuligheter rundt.

Etter å ha vært stengt i to sesonger, ble Jerikobakken gjenåpnet i januar 2002 av en gjeng lokale ildsjeler under arbeidsnavnet "Jerikobakkens Venner". Takket være godt samarbeidet med Friluftsetaten i Oslo Kommune, har bakken vært åpen siden da...minus en snøfri vinter.

Med god hjelp fra våre unge eksperter Sindre, Didrik, Magnus, Johannes, Morten og preppeteamet blir bakken utstyrt med rails og diverse hopp for alle aldre. Halfpipen skulle vært utbedret etter et jordras høsten 2006, men det har dessverre ikke blitt gjort. Vi konsentrerer oss om bakken først, så får vi se hva vi får gjort med halfpipen senere i vinter.

Bakken blir drevet på dugnad. Kunne du tenke deg å stille opp et par kvelder eller helgedager i vinter for å hjelpe til? Ta kontakt med en i styret eller send en e-post til oss. Klikk på linken kontakter oppe til venstre.
________________________________